Защо купих Локомотив (Пловдив) ли? Не бях ходил на мач от много години. Дойдоха при мен Христо Бонев и един съдия. Помолиха ме да дам едни пари. Не бяха много парите. Да помагам искаха. Парите свършиха много бързо.


На втория месец нямаше и помен от тия пари, моето момче. Попитах къде са ми отишли парите, интересувам се все пак как си харча парите. Не можах да получа отговор. Казах, че ако искат да помагам, трябва да знам за какво се харчи. Така лека-полека взех властта. И така станах част от тази схема – футбола. От лятото на скамейката на Локомотив ще има само юноши. Това заяви босът на Локо Христо Крушарски на брифинг в пресклуб България.

„Казах на Стилиян да си свали ризницата и да почне да работи. Знам, че ще стигне до Томаш. С Томаш разговорът за договора е от може би месец. Говорили с Павел Колев, но до мен нищо не стига. На стадиона ги срещам, Томаш вика, че си казал условията. В момента му се готви договорът – две години с ясни правила на играта. Искам да има футбол – не само защита и ритане на топката. Това е моето единствено условие, нито се бъркам в състави, нито нищо. Ако си изпълнява договора, ще си води отбора напред.

banner

Стадионът е тема на общината. Поставиха правила, че да не мога да участвам и отпаднах. В момента се завършва третата трибуна, за четвъртата започва конкурсът. Кога ще свърши този конкурс, Господ знае. Локомотив ми влезе във вътрешните органи и трудно ще излезе. Върнах се, защото ме човъркаше вътре. Ако не ме човъркаше, щеще да е потоп след мен и толкова. Ако има хора, които искат да помагат, да заповядат. Столичната община да направи един голям стадион на София. Трябва да има и един стадион във Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора. Бях онзи ден в Зайчар, знаете ли къде е – в джунглата. При нас всеки иска да вземе за паветата – да вземат по-малко за паветата и да ги влагат в адекватни неща. В София трябва да има един стадион. Говоря за капацитет над 40 000 зрители, да се докара тук един финал.

Да помогнем за стадионите на Левски и ЦСКА – защо не. Започваме да готвим проекта за базата „Тракия“. След три-четири години може да има един страхотен комплекс. Само говорим за проекти, европейски фондове, а нашите фондове като си плащам нещата къде отиват? Да започнем да протестираме – който протестира, получава. Някои си намират пари, зависи колко си силен и какво можеш да направиш. Нашите данъци трябва да се разпределят правилно. Има работа, има пари – трябва да се използват правилно“, сподели още бизнесменът, предава Спортал.

 

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space