Селекционерът на България – Илиан Илиев, отново похвали играчите си за раздаването в контролата срещу Румъния, завършила при резултат 0:0.

„Това е контрола и не трябва да правим генерални изводи. Важното е, че всеки един от участвалите в мача се раздаде. И след мача го казах, че имаме резерви в офанзивен план. Там имаме доста талант, но може би и противникът не ни позволи да развием голяма част от атаките си. Като желание обаче сме доволни много.

Промяната в отбора е в желанието. Трябва да продължим по този начин. Сега срещаме още по-добър отбор. Словения има изчистен стил на игра от години наред и ще ни бъде доста трудно. Трябва да вложим доста усилия.

Не съм казвал, че сме имали трудности с мотивацията, дори напротив. Видяхте, че момчетата играха с желание и имаше доста добри футболни моменти. Мисля, че самата повиквателна за националния отбор е достатъчна мотивация за всеки един”, каза на Летище София Илиан Илиев пред temasport.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space