Бившият кмет на район „Южен“ и настоящ общински съветник от „Браво, Пловдив“ Борислав Инчев е водач на листата на „Синя България“ в Пловдив. Той е от гражданската квота, съобщиха от коалицията, в която влизат партиите „Консервативно обединение на десницата“, „Консервативна България“, НДСВ, БДФ, ДБГ, движение „Демократично действие – ДЗ“, „Радикалдемократическа партия в България“, „Българска нова демокрация“ и „Земеделски народен съюз“. На второ място в листата е бившата зам.-председателка на Общинския съвет и лидер на КОД в Пловдив Пепа Деведжиева.

Следва цялата листа за Пловдив на „Синя България“:

Борислав Инчев – бакалавър по туризъм и магистър по държавни и общински финанси. В мандат 2007-2011 г. е главен секретар на Община Пловдив, от 2015-а до 2019 г. е кмет на район “Южен“ – Пловдив, от юли 2020 г. до юни 2023 г. е заместник- кмет община „Родопи“ с ресор „Образование, социални дейности, здравеопазване, култура, спорт и туризъм“. В момента е общински съветник в Пловдив.

Пенка Деведжиева – член на националното ръководство на КОД и председател на КОД – Пловдив. Зам.-председател на Общинския съвет в мандат 2015-2019. Завършва „Публична администрация”, както и „Стопанско управление”. Магистър е по „Финансов мениджмънт“. Занимава се със застраховане от над 20 години.

banner

Борис Лозанов – заместник-председател на НДСВ. Адвокат. Притежава две магистърски степени: славянската филология и право от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Отново в Пловдивския университет се дипломира по специалността „Репортер и уредник в печата“. В момента осъществява успешно юридическото обслужване на голям брой организации – общини, лечебни и учебни заведения, функциониращи на територията на цялата страна.

Стоян Илиев – член на Националния партиен съвет на РДП. Завършил специалност „Хладилна и климатична техника“ в УХТ. Имат опит в киноразпространението и организиране на театрални постановки. В момента развива собствен бизнес в автомобилната сфера. Семеен, с 2 деца.

Максим Петков – роден в гр. Мадан, израснал в Пловдив. Завършва специалност „Цветна металургията“. Има над 30 години стаж в КЦМ-АД. Женен с две деца.

Стефан Пеев – завършил е бизнес администрация в Израел. Специализирал е финанси и банково дело в Швейцария. Управляващ партньор в небанкова институция.

Иван Маринов – бакалавър по „Стопански и финансов контрол“ от СА „Д.А. Ценов“ – Свищов. Работи като счетоводител. Притежава диплома за ръководител „Транспортна дейност“ и организатор по безопасни условия на труд.

Евгени Костенаров – председател на РДП-Пловдив. Консултира по управлението на фирми, данъчни и финансово-счетоводни въпроси. Консултант по разработване и внедряване на системи за управление по стандартите.

Анелия Алексиева – завършва Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов. Икономист. Работи в частния сектор.

Николай Ганев – зам.-председател на КОД-Пловдив. Магистър по финанси. IT специалист с над 20 години стаж. Притежава международни патенти в областта на електрониката, автоматизацията и автомобилната индустрия.

Галина Карауланова – лекар със специалност „Епидемиология на инфекциозните болести“. Завършила е и магистратура по „Здравен мениджмънт“. Д-р Карауланова е основател на отдел „Контрол“ към РЗОК – Пловдив. Заемала е позициите началник на дирекция „Профилактика на болестите и промоция на здравето“ в РЗИ – Пловдив, заместник-управител на 2 частни болници, управител на МБАЛ „Свети Мина“ в Пловдив. В момента е спешен медик в шоковата зала към МБАЛ „Асеновград“.

Манол Чакъров – работи от 20 години в сферата на търговията на едро. Продуктов мениджър за България.

Карамфила Шилева – има над 20-годишен опит като логопед с деца със СОП в Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – Пловдив. Бакалавър по специална педагогика. Специализира Логопедия. Магистър е по „Комуникативни нарушения”.

Ивайло Спасов – зам.-председател на КОД-Пловдив. Магистър по „Публичен мениджмънт и политики, бакалавър по „Публична администрация“. Занимава се с администрация и управление на човешки ресурси. Активно работи за намаляването на шума, подобряването на градската среда, достъпно и бързо административно обслужване.

Костадин Аврамов – завършва „Публична и стопанска администрация“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“. Магистър по „Публични финанси“ от УНСС. Има дългогодишен опит в Община „Родопи“ – финанси, финансов контрол, вътрешен контрол. В момента е зам.- директор на СУ „Братя Миладинови“ – Пловдив.

Мариана Банева – юрист. Притежава 2 магистърски степени – по право и българска филология от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Професионално е ангажирана като юрист в Арбитражен съд на БТПП, юрист във висше учебно заведение, експерт в общинска администрация, преподавател по правни дисциплини в средно училище, обучител по медиация, медиатор към Районен и Окръжен съд – Пазарджик.

Роза Хаджиева – завършва „Информационна физика и комуникации“. Разработчик на софтуер, създаване и поддържане на онлайн магазини и сайтове над 8 години.

Антон Крушовалиев – бакалавър и магистър по „Автоматика, информационна и управляваща техника“ в Технически университет. Има над 13 години опит в индустриалната сфера. По значими проекти в завода на Ламборгини в Италия, Франция и Германия – в сферата на минната индустрия.

Цветонина Закова – завършва „Автоматизация на производството“. В момента развива собствен бизнес, свързан с търговия на дребно.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space