Третото издание на училищния футболен турнир под надслов „За купата на кмета на „Тракия”” започва утре – 27.05.2023 г. /събота/, съобщи Костадин Димитров – кмет на най-младия пловдивски район.

Тази година шампионатът е разширен и ще се проведе в две поредни съботи в две възрастови групи – 3-ти/4-ти клас и 5-ти/6-ти клас, съответно на 27-ми май и на 3-ти юни 2023 г. на спортен комплекс „Арена” до блок 20.

Началото на турнира е от 8.45 часа, като утре – 27.05.2023 г, сили ще мерят представителните отбори в първата възрастова група 3-ти/4-ти клас. В началото ще бъде теглен жребий, който да определи отборите за срещите. Ще се играе на директно елиминиране.

banner

Церемонията по награждаване на победителите се очаква около 12 часа.

Състезанието се провежда съвместно с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space