Най-нетърпеливите, приети на първо класиране в Университета по хранителни технологии, се наредиха на опашка за записване още преди Центърът за прием на документи да отвори врати в 8,30 ч. Приемът на документи ще продължи до 16,30 ч. на 6 юли включително, на 9 юли ще бъде обявено второто класиране.
Бързам да се запиша, защото отдавна съм решил какво искам да уча – „Технология на виното и пивото“, а и се надявам да продължа в магистърската програма, която се провежда под егидата на Международната организация по лозата и виното – OIV, каза младеж от Хасково.
Ученичка от елитна пловдивска гимназия сподели, че е приета по първо желание – „Технология и качество на храни“ и веднага е дошла да се запише. А така от утре всъщност вече ще съм във ваканция до 15 септември, когато е откриването на учебната година, каза отличничката.
От всички приети се изискват оригинал и копие от дипломата, медицинско удостоверение, издадено от личния лекар, снимка, документ за платена семестриална такса, която може да се плати и на място чрез ПОС терминал в УХТ. В Центъра бъдещите студенти получават комплект документи за записване на новоприети студенти – именик и декларация за здравно осигуряване.
От ръководството на университета припомниха, че приетите по държавна поръчка в специалност „Топлинна, хладилна и климатична техника“ са освободени от семестриална такса.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space