Ще бъде предимно слънчево днес, а в повечето райони – почти тихо.

Минималните температури ще бъдат между 8° и 13°, в Пловдив – около 11°, малко по-ниски в отделни котловини – към 5°-6°, а максималните – между 23° и 28°, в Пловдив – около 27°.

И по Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 22°-23°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

banner

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 19°, на 2000 – около 12°.

До края на тази и в началото на следващата седмица ще преобладава слънчево време, без съществени валежи. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури в повечето райони ще бъдат между 23° и 28°, малко по-ниски в събота, а минималните температури ще бъдат най-често между 7° и 12°.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space