Хороскоп за днес: Телец- идват печалби, скорпион- ден на тайното знание

ОВЕН 

Проучете изоснови и по различни канали условията за всичко, с което планирате да се занимавате, да започнете или да решите да кандидатствате. Постарайте се да стигнете до основата на нещата. Повърхностният подход ще донесе само неприятности. Вечерта може да получите и съобщения за чаканото финансиране или за проект, който може да ви донесе печалби.

ТЕЛЕЦ 

До обед търсете информации и сведения. Не отивайте неподготвени на важни срещи и мероприятия. Следобед може да направите своя отдавна планиран удар в посока на личните ви и бизнес интереси. Ще получите достъп до места и позиции, които не се дават всеки ден и на всеки. Луната навлиза в Телец и преминава през точката си на финансова екзалтация. Идват печалби.

БЛИЗНАЦИ 

Голяма част от деня ви нека премине в консултации, обсъждания, проучване и планиране. Всяка информация, до която се доберете ще ви свърши работа и ще отвори път там, където за сега е само крива пътека. Почти в края на работното време може да получите одобрение на личните си планове и заявки. Включете се в спонсорски проекти и станете част от финансирането.

РАК 

До обед се отдайте на проучване и размисъл. Не бързайте да предприемате необмислени крачки и действия независимо, че Меркурий от вчера върви в директна посока. За вас колелото бавно ще се завърти и работите бавно ще се уреждат. Тази вечер може да ви предложат нещо изгодно, но изискващо преструктуриране на заниманията и дейностите ви. Посъветвайте се с капацитет.

ЛЪВ 

Ден на тайното знание, което не се дава всеки ден и на случайни хора. Препоръката е да пиете от извора, да намерите свои хора в местата където се решават важни делови и професионални задачи. Не използвайте посредници, ако не искате друг да спечели от вашите усилия и делови контакти. Търсете среща с учителите и с доказаните капацитети в областа на личния ви интерес.

ДЕВА 

Днес учителят си намира ученици и обратното. Всяка получена информация ще ви е от полза. Търсете първоизточниците, не се задоволявайте с преразказаното. Постарайте се да получите точни информации и данни в посока на преките ви задачи и отговорности. В този ден работейки за друг работите и за себе си. И в сънищата ви ще има важни данни и знания изкарани от подсъзнанието.

ВЕЗНИ 

Родените в третата декада са на прага на губещ и рисков ход. Направете проучвания, не тръгвайте неподготвени за изпити, срещи и разговори, от които зависи бъдещето ви, работата или личните отношения. Вземете решение за повишаване на личната квалификация. Запишете се за нов образователен или професионален курс. Спазвайте закона, уредете нужните документи.

СКОРПИОН

Ден на тайното знание, на поверителната информация, която не се дава всеки ден и на всеки. До обед сте в силна позиция. Може да постигнете максималното в проведените преговори. От обед навлизате в период на обтегнати отношения с колеги, клиенти и работодатели. Спонсорите се отдръпват. Тази вечер може да получите неприятно съобщение. Влизате в преразход на средства.

СТРЕЛЕЦ 

Ден за опипване на почвата, за проучване на пазара, на фирми и университети, в които смятате да кандидатствате. Ще спечелят тези, които получат информация от първа ръка. Добре е да се запишете за нов информационен или тренировъчен курс. Сега е момента да решите какво е нужно да се доучи и постави на дневен ред. Търсете учители или ученици за работата, която предлагате.

КОЗИРОГ 

Ден на проучване и претегляне на възможните варианти за бъдещите ви действия и инициативи. Меркурий вече върви в директна посока, но за вас е важно да изчакате ходовете на околните и тогава да действате. Родените в третата декада може да направят прибързан ход, с който да си докарат неприятности. Печелят тези, които получат точна и навременна информация в желаната посока.

ВОДОЛЕЙ 

До обед направете някои проучвания и сами давайте консултации. Постарайте се да стигнете до основата на всеки проблем. Потърсете среща с капацитети в нужната ви област. Търсете допълнителна информация и не се ограничавайте само с най-необходимото. Ден на тесните специалисти и на прецизно извършената работа. Включете се в нова образователна програма.

РИБИ

Ако проучите добре нещата и получите допълнителни данни по интересуващите ви въпроси може да спечелите много. Не пренебрегвайте нито едно предложение и покана. Съобразете се с нечии желания и с опитайте да стигнете до основата на проблема, който ви вълнува. Навлизате в тридневен печеливш период, в който ще се похвалите с успешна сделка и придобивка.

Banner 468 x 60 px