Овен
Днес се пазете да не проявявате негативна нагласа, защото това ще има отрицателно въздействие както върху работата ви, така и върху способността ви да печелите добре на работното си място. Открийте баланса между изпълнение на задълженията в службата и в дома си, и задоволяване на потребността да разполагате с достатъчно време за себе си.

Телец
Днес приемайте спокойно отправените ви предизвикателства в професионалната сфера и ще бъдете изненадани от положителните резултати, които постигате. В случай че не сте сигурни в лоялността на колега, то не му/й гласувайте доверие, само за да се уверите в правотата си!

Близнаци
Днес поставете акцент върху делата, от които очаквате определени материални приходи и ще останете приятно изненадани от резултатите, които ще постигнете в това направление. Опитайте да насочите усилията си и за изпълнение на някои задължения от битов характер.

banner

Рак
Днес не се доверявайте на чужда преценка, особено ако става въпрос, да съхраните своите интереси в материалната сфера. Моментът ще е изключително чувствителен и по отношение на задълженията, които имате спрямо възрастен чел от семейството ви. В случай че се колебаете за съществуващата си интимна връзка, то трябва на всяка цена да стигнете до взимането на конкретно решение.

Лъв
Днес бъдете готови да направите определени компромиси, за да стигнете до решение на въпросите, които стоят на дневен ред пред вас на работното място. Открийте насладата от завоюването на малки победи, дори и това да е свързано с промяна на предварителните ви планове….

Дева
Днес на всяка цена избягвайте да предприемате каквито и да било рисковани ходове, защото това ще ви коства усилия, нерви, а и може да повлияе негативно на здравословното ви състояние. Опитайте да разпределите задълженията си адекватно, за да се справите и с разрешаването на някои дела от личен характер.

Везни
Днес насрочете всички важни срещи от професионален характер. Залагайте на открития и дипломатичен тон, за да постигнете до единомислие по въпросите, от които зависят както кариерното ви развитие, така и приходите ви.

Скорпион
Днес направете необходимото, за да премахнете ограниченията, които спъваха развитието ви в професионалната сфера. Действайте целенасочено и без каквото и да било закъснение по отношение на делата, възложени ви от началник или клиент. В случай че сте си сами началник, то може спокойно да промените приоритетите си.

Стрелец
Днес е важно да бъдете добре осведомени за всичко ново, което навлиза в сферата, в която работите, или в която са съсредоточени вашите интереси. Не е добре на този етап да предприемате рисковани ходове, защото впоследствие ще трябва да заплатите висока цена.

Козирог
Днес не обръщайте твърде голямо внимание на нещата, които бихте могли да разрешите с повече желание и с добре премислени ходове. Важно е да бъдете добре осведомени за всичко ново в сферата, в която работите. В случай че учите, не пропускайте възможността да приключите със задълженията си, защото от това ще зависи бъдещето ви.

Водолей
Днес направете необходимите усилия, за да постигнете по-голяма свобода на действие в професионалната сфера. В случай че проявите съмнение или колебание, резултатите в никакъв случай няма да са такива каквито на вас ви се иска да бъдат. Стремете се сами да направлявате съдбата си: взимайте верни решения и правете правилния избор.

Риби
Днес в професионалната сфера ще се открие възможност да поемете допълнителни ангажименти. Постарайте се да подхождате гъвкаво и без каквото и да било забавяне. Осъществените от вас контакти, пътувания и срещи ще окажат благотворен ефект върху кариерата ви като цяло….

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space