Овен
Можете да започнете работа по нови проекти, ако старите са завършени. В противен случай ще ви дърпат назад и няма да получите желания резултат.

Телец
Спомените от миналото, дори и да са много приятни, не трябва да заместват днешните събития. Не се фокусирайте върху това, което отдавна е отминало. То не може да има власт над вас.

Близнаци
Препоръчително е да не общувате с роднини и приятели в този ден, тъй като рискът от сериозен конфликт е твърде голям. Изходът от него няма да е толкова прост, колкото изглежда на пръв поглед.

banner

Рак
Използвайте парите, с които разполагате, разумно и практично! Може да похарчите всичко, а спестяванията са нужни за спокоен живот.

Лъв
Събитията от този ден до голяма степен ще променят отношението ви към човек, който досега ви е бил изключително неприятен. Може да се окаже, че сте грешили в оценката на неговите достойнства и недостатъци.

Дева
Това е ден, в който трябва да избягвате близкия контакт с близките си, защото тяхната раздразнителност може да предизвика кавга. Въпреки че ще възникне от нулата, ще бъде трудно да се разреши.

Везни
Чудесно време за коригиране на минали грешки, особено ако се отнасят до взаимоотношенията с хората: препоръчително е да се извините на тези, които сте – случайно или нарочно – обидили.

Скорпион
Ако решите да се занимавате със спорт, избягвайте сериозни физически натоварвания. Тялото ви не е готово да постави световни рекорди, така че вместо очакваните ползи, стресът ще ви навреди.

Стрелец
Лошото настроение, което може да ви причини психически дискомфорт, се лекува добре с енергични действия. Тези, които работят у дома, могат да се заемат с почистване.

Козирог
Звездите ви препоръчват днес да правите подаръци на близки и приятели. Дори сувенир, купен за стотинки, но избран с любов и познаване на страстите на човека, ще му достави голямо удоволствие.

Водолей
Не оставайте целия ден в офиса! Опитайте се да излезете навън на обяд или вечеря, за да се разходите и да дишате чист въздух!

Риби
Днес звездите ви препоръчват да си вземете почивка. Това е необходимо, за да анализирате ситуацията и да коригирате стратегията за постигане на целта си.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space