С Луната в тригон със Слънцето и Уран, характеристиките ще бъдат оптимизъм, иновативен начин на мислене, нужда от диференциация. Секстилът на Луната с Нептун ще засили интуицията ви, настроението ще е положително, а емоциите ще са леки.

Луната е в знак Козирог до 06:42ч на 7 септември

В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Намалява способността към състрадание, по-малко ни вълнуват чуждите проблеми в този момент. Засилва се чувството за самотност. Хората стават по-практични. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и препятствие в делата. Неподходящо за романтика и любовни дела.

banner

Желателно е да преосмислите някои неща и да пробвате да започнете нещо от начало

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 17:52ч на 6 септември

Ден на активната мъжка енергия. Денят е благоприятен както за ново начало, така и за продължаването на вече започналите дела. Да прекратявате отношения или да слагате край на нещо не се препоръчва. Делата, започнати сега, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени. В бизнеса ще бъдат продуктивни пътувания, а преговори и договори, сключени в този ден, ще имат добри перспективи и ще донесат добра печалба. В житейски план късметът ще ви придружава. Повечето хора в това време са приятелски настроени. Потокът от жизнена енергия в човешкото тяло се засилва, силите могат да започнат да бликат като фонтан. Тези сили трябва да бъдат насочени към укрепване на отношенията с хората, в семейството, решаване на проблеми, както и подобряване на дома.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите, които започват са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

В този ден става включване към егрегора на семейството. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценяват от тази гледна точка. Благоприятно за развитие на партньорските отношения. Добре е да отделите време за родители, роднини, да бъдете повече време с децата си, със семейството си. Сега е време само за прояви на любов.

В 10-ия лунен ден Кундалини се издига. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Човек може изведнъж да открие в себе си нови способности. Подстригването е опасно, може да подкопаете здравето си. Откажете се да скъсявате косите си, да подравнявате краищата им, още повече от фундаментално подстригване. Всичко това ще доведе до различни неприятности със здравето.

Следва 11 лунен ден от 17:52ч на 6 септември до 18:39ч на 7 септември

Слънчев календар – 20 слънчев ден – Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Избягвайте празните разговори и провокациите. Не трябва да се унищожава живата природа – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space