Овен
Трябва да се възползвате от възможността да получите повече знания, които ще ви помогнат в кариерата. Ще може да ги използвате в практиката си.

Телец
Не се препоръчва днес да отказвате помощ на онези, които се обръщат към вас за това. Дори и да не искате да се товарите с чужди проблеми, ако превъзмогнете егото ще видите как доброто се връща.

Близнаци
Днес за вас няма да има дреболии: дори съвсем незначителен детайл може да бъде изключително важен и впоследствие да играе съществена роля в живота ви.

banner

Рак
Навярно се чувствате объркани, но това, което се случва в момента, може да промени живота ви. Човек, от когото най-малко очаквате, ще ви помогне да се измъкнете с чест, докато приятелите ще останат встрани.

Лъв
Днес е желателно по-малко да говорите. В противен случай, ако кажете нещо необмислено , лесно можете да си „спечелите“ нови врагове.

Дева
В никакъв случай не си позволявайте опит да си служите със заблуди. Днес лъжите ще излязат наяве много бързо и ще се окажете в неудобно положение, а моралната ви репутация ще пострада.

Везни
Бъдете много внимателни, ако ви се налага да работите с информация, която ще дойде до вас през този ден от най-неочаквани източници. Един детайл, забелязан навреме, може да стане изключително важен по-късно.

Скорпион
Да поемате върху плещите си чужди проблеми, не е никак лесно. За да не станат обаче те и ваши, вземете превантивни мерки!

Стрелец
На много от представителите на този знак, ще им се наложи да пазят тайната на свой близък. Задачата не е никак лесна. Тайната ще ги изяде отвътре, но ако я споделят, ще съжаляват.

Козирог
Днес можете лесно и без проблеми да намерите отговора дори и на най-трудния въпрос. Той ще дойде от само себе си.

Водолей

Слушайте внимателно какво ви казват другите. Наблюдавайте ги и така ще разберете, че ви лъжат, но не по думите, а по интонациите и паузите, които правят по време на разговора.

Риби
На тези, които имат какво да крият от другите, звездите препоръчват да мълчат. Да намалят общуването до минимум. В противен случай може да изрекат това, което не бива да разкриват.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space