Мисис Вселена България Валери Стефанова скандализира социалните мрежи с еротични кадри, акцентиращи на главозамайващата й гръдна обиколка – резултат от общо 1000 кубика силикон. Това е струвало цели 20 000 лв. на брюнетката, която е легнала под ножа в Германия, пише “Телеграф”.

“Професията на модел изисква, никога не съм прикривала, че имам силикон. Чувала съм какви ли не коментари – от похвали до откровени нападки. Това обаче не може да промени мнението ми. Живеем в свят на промени и мисля, че когато нещо не ти харесва, имаш правото на корекция. Не смятам, че са “огромни”, харесвам формите си. Напук на зложелателите бих ги увеличила пак”, коментира през смях носителката на престижния приз и допълва, че по-разголените й тоалети не са случаен избор, а напълно умишлен ход, чрез който да изглежда още по-секси. Преди да се подложи на интервенцията е обиколила едни от най-добрите клиники по цял свят, доверявайки се на доктор с направени над 7 000 операции.

Валери не крие, че е неприятно изненадана от завистливите думи, повечето от които от представителки на нежния пол. “Не ми допада как дамите спират да обръщат внимание на себе си, защото работят или са домакини. Аз изкарвам парите си като адвокат зад граница, имам дете и поддържам дома си под конец. Обикалям света, защото обичам да готвя и всеки път “крада” кулинарни идеи. И намирам време за себе си – мисля, че всичко това трябва да е основа за добри отзиви, а не обратното”, допълва Стефанова.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space