ОВЕН

За да успявате и да сте доволни от постиженията си не надценявайте възможностите си в този почивен ден и не надскачайте себе си, защото умората ви вреди. Избегнете рискованите сделки, съобразете и ограниченията. Във ваша полза е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в задачите си. Помислете дали не грешите, че отказвате допълнителна работа. Не пропускайте и почивката си скъпи дами, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимия си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

banner

Не са изключени проблеми с колегите ви, заради опита им да ви пречат на работата въпреки, че в почивния ден вие помагате и на тях. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите успехът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, само защото са ви приятни. Не пропускайте възможността за разговор с началниците си. Стабилизирайте отношенията с близките си, мили жени. Ако сте семейни и имате деца, проявете хитрост, за да ги накарате да ви слушат. Ще постигнете мир и спокойствие, ако не ги критикувате дори и да са палували в училище.

БЛИЗНАЦИ

Днес, въпреки че деня е почивен, ви предстои да изживеете положителни промени в материално отношение, свързани с допълнителни задачи. Не позволявайте да ви прекъсват докато работите, за да отхвърлите задълженията си по-бързо. Деловите разговори са успешни. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството, дори и ако сте по женски гъвкави. Брачният ви партньор има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете.

РАК

Стабилизирайте постигнатото, без да влагате емоция. Не започвайте нови задачи в този почивен ден. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, защото са временни, а и с ядове и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и разговори са неуспешни и е по-добре да ги отложите. Ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им и ги отпратете бързо. Предпазвайте се от разправии с брачния си партньор. Заради това неочаквано гостуване и неприятни разговори може да се лишите от сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Без колебание направете необходимите служебни промени, дори и ако се налага да уволнявате подчинени, а в почивния ден ги уведомете без агресия, като им посочите причините. Резултатите от постигнатите материални успехи очаквайте след известно време. Случайните делови запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от полза. В състояние сте да получите признание. След работа си създайте положителни емоции с вашите близки и с вашия брачен партньор, ако сте семейни или пък с любимия, ако сте го срещнали, скъпи жени. Вечерта бъдете мили и нежни и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

ДЕВА

Пригответе се от сутринта в почивния ден за умишлено създавани ви трудности на работното място. Не се карайте с колегите си, а им обяснете че ще намерите начин да се справите. Не е изключено, въпреки препятствията, някои неочаквани и непредвидими, да имате успехи и да научите за предстоящи стабилни приходи. Вечерта не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора, дори и ако това са вашите най-добри приятелки. Ще изнервят партньора ви. По-добре се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Активната работа в този почивен ден не е благоприятна за вас. Не са изключени разправии на работното място заради неприятни делови срещи и разговори от предишните дни, които днес обсъждате и заради които колегите ви кипят от ярост. Справяте се добре със задачите си. Не прекалявайте с критиката. Късметът не е с вас. Семейните жени и бизнес-дами да не оставят без внимание децата и брачния си партньор. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка.

СКОРПИОН

Напрегнати сте заради трудности, които не сте очаквали. Работете без прибързаност в почивния ден. Премълчавайте и ще спечелите уважението на околните, особено на вашите колеги и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате споровете и конфликтите и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, скъпи жени, особено ако сте семейни и до този момент не сте имали проблеми в брака. Новото завоевание няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение.

СТРЕЛЕЦ

Преди обед в почивния ден не избързвайте с критиката към колегите си, нито с желание да блеснете със способностите, които те оценяват и без да им ги натрапвате. Създавате предпоставка за служебни конфликти заради невъзможността да реагирате спокойно. Поставете началото на нови занимания. Следобед се очертават разправии с близките ви заради вашата непрекъсната служебна заетост. Ако имате ваш бизнес, не пренебрегвайте любимия и децата си. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

В почивния ден е във ваша власт да не позволявате на когото и да било да ви принуждава да завършите бързо работата си, защото качеството няма да е добро и ще се изложите. Ще ви притеснят проблеми с колегите и деловите партньори. Не са изключени разочарования. Деловите разговори са успешни, ако са проведени в неформална обстановка. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата. Вечерта се отдайте на почивка и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената награда към партньора си заради вашето отсъствие, а и сте длъжни да сте мили с любимия.

ВОДОЛЕЙ

Ваши делови партньори споделят с вас идеите си за разширяване на фирмената ви дейност, но в почивния ден не се изкушавайте да обещавате сключване финансови сделки. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да започнете кампания за популяризирането им. Прекалената активност на работното място ви вреди. Стремежът към успех и желанието ви да разрешите бързо всичките си задачи води до грешки. Не избързвайте в нищо. Избягвайте запознанствата, скъпи жени. Не разчитайте на късмета си. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Вечерта си почивайте. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени и ще заспите щом подушите възглавницата.

РИБИ

Преценете дали в почивния ден да предприемете делово пътуване зад граница, или да се заемете със служебните си задачи, въпреки че може да няма ограничения. Решението ви за промени свързани с кариерата ви е във ваша полза. Общуване с колегите ви е хармонично. Не избързвайте в действията си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия успех, но и с приятно чувство. Направете необходимите промени в подредбата на дома си, за да зарадвате съпруга си. Поговорете с близките и с децата си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space