Евгени Минчев е бил търсен от 5 световни медии, за да разкаже за познанството си с изчезналата без следа Ружа Игнатова. Тези дни го потърсили и от една от най-големите родни телевизии – пак да говори за фараонката. Това разкри лорда в социалните мрежи, но бърза да попари журналистите: няма да каже нито дума за нея.

Припомняме, че Евгени Минчев бе един от най-близките до Ружа Игнатова и дори й връчи наградата „Бизнесдама на годината“ през 2014-а. Той бе водещ на няколко нейни партита, включително в Лондон.
Ето какво написа Евгени Минчев за изчезналата милиардерка:

Защо няма да говоря за Ружа Игнатова? Още повеее – против нея.

banner

Вчера, задъхана от вълнение, ми се обади журналистка от известна телевизия. „Здравейте, господин Минчев, от тази и тази телевизия сме, как мина лятото Ви? О, чудесно, браво. Ами, ние искаме да направим интервю с Вас…“.

Да, ама интервюто не било за моите нови песни, клипове, стихотворения, постижения, за моята благотворителност или кариера, а за… Ружа Игнатова, представете си. Значи, не съм интересен с нещо друго, а с това, че съм работил с Ружа, бил съм неин пиар и ако пък се навия да кажа лоши неща, ще е егати сензацията.

Но Евгени, тоест аз, изслуша любезно превъзбудената репортерка и ѝ затвори телефона без „довиждане“ или „добрутру“. Така постъпих и с близо пет световни медии, които ме потърсиха да говоря за Игнатова. Защото подозирах подличките им намерения да се продам за шепа световен ефир.

Сори, но няма да стане. Понеже явно интересът е огромен, ще кажа какво знам и мисля за Ружа. Тя е прекрасен човек, оригинална и креативна жена. Дадох и наградата „Бизнесдама на годината“ през 2014 година, защото вярвах в нейните способности и бъдеще. И всичко това се оправда. Радвах се да я видя облечена в успех, да създава нови бизнеси, да бъде майка. Открих къщата ѝ в Созопол, пях на яхтата ѝ, отразявах това, което прави. Заведох я на Руския бал в Лондон, в чийто комитет съм и я запознах с наследниците на руската корона Романови.

Ядохме сандвичи, поръчвахме си хайвер – нищо, което обикновен българин с определен статут да не може да си позволи. Толкова за Ружа. Но защо никой не пита за мен. Може би трябва да ограбя банка или да проникна в Бъкингамския дворец… Телевизии, лелевизии.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space