ОВЕН

Настройте се за решителни действия от сутринта. Може да имате успехи, само ако не отстъпвате пред препятствията, които ще се появят днес. Ще имате възможност да намерите приложение на своите умения и да покажете на какво сте способни. Лесно ще завързвате запознанства и бързо ще завоювате симпатии.

ТЕЛЕЦ

Днес ще сте енергични, няма да се боите от трудностите и ще сте готови за решителни действия. Едва ли някой ще поиска да застане на пътя ви. Не е изключено да получите необикновено предложение. Може да се заемете с нещо ново или да се върнете към добре познато старо. Новина ще обърка плановете ви за уикенда.

banner

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте и се постарайте да обръщате внимание на дребните детайли. Това, което днес ви изглежда незначително, по-късно може да се окаже важно. Подходящо време е да разгърнете творческите си възможности, да използвате фантазията си във всички занимания, както и да импровизирате.

РАК

Подходящо време да се заемете с нещо ново. Всичко което ви е нужно, ще научите в движение. Интуицията също ще ви помага. Около вас ще има хора, към които може да се обърнете за съвет или подкрепа. Денят ще е подходящ за нови покупки – обърнете внимание на вещи, полезни за работата или образованието ви.

ЛЪВ

Ден за важни решения. Ще ги взимате неочаквано лесно. Следвайте интуицията си, която няма да ви изневери. Звездите ще ви поддържат във всички ваши начинания. Не са изключени запознанства, благодарение на които пред вас ще се открият примамливи перспективи.

ДЕВА

Денят ще е подходящ да се заемете с нещо ново и непознато. Ще се справите отлично, а знанията, получени по-рано ще се окажат полезни. Парични приходи и то от неочаквани източници, ще ви позволят да направите някои по-големи покупки. Не бързайте да харчите всичко.

ВЕЗНИ

Подходящ ден за усвояване на нови умения. Всичко, което научите днес, скоро ще ви бъде от полза. Не само бързо ще запомняте информацията, но и ще си правите правилните изводи. Добре е да не откровеничите със слабо познати хора. Успехи ще имат тези от вас, които не захвърлят започнатото след първите провали.

СКОРПИОН

Днес може да пробвате силите си в нещо, което отдавна ви интересува. Важно е да не губите време и да не отлагате задачи, с които може да приключите бързо. Ще се намерят хора, които са готови да ви помогнат и подкрепят. Съвместната работа може да положи начало на ново приятелство.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще имате шанс да се запознаете с хора, от които може много да научите. Не са изключени и делови предложения. Ще трябва бързо да взимате решения, но интуицията ще ви помогне за най-правилното. Денят ще е подходящ за възстановяване на стари връзки или за помирение с някого.

КОЗИРОГ

Днес няма да ви се налага да се стараете особено, за да се харесате на новите си познати. Те веднага ще оценят вашата индивидуалност и талант. Някои от вас ще решат важни делови въпроси благодарение на обаянието си. Ще взимате правилните решения при подготовката за реализацията на важните проекти.

ВОДОЛЕЙ

Добре е да избягвате споровете днес. Няма да може веднага да убедите околните в своите виждания, затова се запасете с търпение. Ще направите добро впечатление на много взискателни хора. Ако сутринта бързо постигате успех, след обяд ще ви е нужна повече настойчивост.

РИБИ

Полезно ще е да се завърнете към стари дела, които дълго време сте отлагали. Нови познати ще ви помогнат в това начинание. Днес ще запомняте всичко бързо и ще получите полезна информация. Лесно ще намирате общ език с хора, които са ви скъпи. Може да обсъждате неща, които са важни за всички.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space