Луната е в знак Овен до 08:56ч на 3 юни

Когато Луната е в знака на Овен, денят е изпълнен с енергия и решителност. Възможно е да има силно желание за започване на нови проекти и поемане на предизвикателства. Но трябва да внимавате да не станете прекалено импулсивни или агресивни. Този период може да се нарече време на противоречия. Опитайте се да намерите баланс между амбиция и търпение, за да постигнете успех. Доминиращи са спонтанността, темпераментът, амбицията, импулсивността и припряността. Ние сме пълни с енергия, но внимавайте да я използвате правилно. Може да се влюбите страстно, но страстта скоро ще избледнее.

Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Добре е да се сложи край на всичко, което няма бъдеще. Уязвими стават главата, мозъка, очите. Ако можете, направете нещо добро за очите си днес. За уморени очи и кръгове под очите, прилагането на студени торбички от зелен чай ще помогне.

Това е ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Енергията ще достигне своя връх днес, което може да предизвика силни емоционални колебания. Препоръчва се в този ден да поискате милост и защита от вашия Ангел-Хранител. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Девиз на деня е “Бързай бавно”. Този ден ще е успешен само за тези, които не бързат. Не се препоръчва никаква активност, прибързаност, суетене. Денят допринася за постигането на мъдрост, уникални способности. Човешките възможности се увеличават.

banner

Ден на пасивност, усамотение и покой. Пълната почивка ще възстанови физическите и моралните сили, необходими за по-нататъшни постижения. Не е добре да се започва нищо ново, но трябва да се завърши започнатото. Да не се правят нови планове, да не се хабят излишни сили. Да се избягват случайните контакти и изненади.

Ден за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като важно указание за нещо.

Душевният свят в този ден е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте да говорите за личния си живот, дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да се приемете с всички плюсове и минуси. Ако си намерите нов приятел в 25-ия лунен ден, той ще стане важен човек в живота ви.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстригването е крайно нежелателно. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space