Ботев (Пловдив) стартира продажбата на билетите за мача от I плейофен кръг (7 – 10 място) на efbet Лига срещу Славия. Двубоят е в събота, 27 април от 19:00 ч. на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Билетите са налични онлайн на kolezha.bg, като при покупка през сайта получавате и 5% отстъпка от цената. Пропуски ще се продават още в двата фен магазина на клуба и на касите в деня на мача.

Цените на билетите са както следва:
– Трибуна Юг – 12 лв.
– Трибуна Изток – 15 лв.
– Трибуна Север – 12 лв.
– Централна трибуна (блок А1 и А7) – 15 лв.
– Централна трибуна (блок А2 и А6) – 20 лв.
– Централна трибуна (блок А3, А4, А5) – 30лв.
– Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 35 лв.
– Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 70 лв.
– Притежателите на клубна карта „VIP” разполагат с 50% отстъпка при закупуването на 2 регулярни билета за срещата
– Притежателите на клубна карта „1912” могат да се възползват от 40% отстъпка за един пропуск за срещата
– Деца до 4 години (включително) – влизат безплатно на мачовете (без място)
– За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Пропуските за феновете на Славия могат да бъдат закупени в деня на мача на каса пред гостуващия сектор на стадион „Христо Ботев“.

banner

За мачовете от плейофната фаза на първенството Ботев стартира специална инициатива. Всички деца между 5 и 14 години (включително) влизат на трибуна Север (сектор D) напълно безплатно, като трябва само да вземат своя безплатен билет от каса или някой от нашите магазини. Единствените условия са да се представи документ, удостоверяващ възрастта на децата, както и всеки малчуган да бъде придружен от възрастен (за когото важат стандартни цени). За всеки редовен билет за възрастен за трибуна Север (сектор D) се полагат до два безплатни детски пропуска.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space