Треньорът на Ботев Душан Керкез бе много развълнуванслед класирането на финал точно на рождения му ден
„Беше фантастичен мач. Може би най- незабравимия. Тази победа беше трудна. Първият мач беше по- труден. След толкова години да победиш ЦСКА в София не е лесно.
Бяхме добре подготвени, имахме своите моменти, страдахме. Не знам дали говорим за късмет или фантастичен Ханкич. Победата в първия мач ни даде увереност. Нормално е и да ни настискат на моменти. Поздравления за моите футболисти.
Днес видяхте два известни отбора от България на един страхотен стадион, ако всички стадиони са така, това само би помогнало на футбола. Днес видяхте един европейски мач.
Никой не може да ни спре да мечтаем да вдигнем Купата. Най- вероятно ще играем срещу другия най- добър отбор в България.
Искам да посветя победата и на нашия президент Антон Зингаревич. Той е много емоционален. Не знам дали ще получи някакъв подарък.
За договора не искам да коментирам. Казах и на Стамен Белчев, треньорите са в най- лошото положение. Казахме си преди мача, че искаме да се видим и следващия сезон, но това не зависи от нас.
Аз съм казал, искам да остана. Ако си тръгна, ще остана фен на Ботев“, заяви Керкез.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space