Левски върви в добър ритъм под ръководството на Елин Топузаков – равенство, последвано от три победи. В четирите мача “сините” не допуснаха гол и ще влязат в плейофите на четвъртото място във временното класиране, което при определени обстоятелства може да донесе бараж за Лигата на конференциите. Именно класиране за евротурнирите е целта пред отбора.

До момента Топузаков не правеше промени по състава, наследен от Станимир Стоилов. В последния ддвубой от редовния дял на сезона обаче ще му се наложи. При това бившият защитник ще трябва да решава големи проблеми за гостуването на Локомотив (Пловдив) в понеделник. Аут за него са титулярната двойка халфове Андриан Краев и Филип Кръстев. Първият бе изгонен в четвъртък срещу Септември, а вторият получи 5-ия си жълт картон за кампанията и също е наказан.

Заради отсъствието им със сигурност място в единайсеторката ще получи привлеченият през зимата Асен Чандъров, а до него Топузаков обмисля да върне опитния Ивелин Попов. Другите опции пред наставника са да заложи на младоците Асен Митков и Антоан Стоянов. По време на тренировките обаче ще бъде отигран вариантът с Попето.

banner

В последните занимания се набляга много и на статичните положения. Срещу Септември “сините” показаха нови заучени ситуации, като с някои от тях изненадаха съперника.

Двубоят на “Лаута” е важен за столичани, защото с успех в него и след това срещу ЦСКА 1948 тимът от “Герена” ще може да погледне доста по-смело и към третото място в крайното класиране.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!