Destiny

Бруно преди мача за Суперкупата: Мисля че срещата ще се реши с дузпи!

Моите играчи са добре. Излезнаха от карантината. Направихме нови тестове и всички са отрицателни. Направихме 10- дневна подготовка, която не е достатъчна, но е добре. Това каза треньорът на Локо Бруно Акрапович преди мача с Лудогорец за Суперкупата. 

"В такъв мач винаги трябва да се пкажеш по най- добрия начин. Разполагам с всичките си играчи. Знаем силата на Лудогорец. Надявам се да стане интересен мач и да спечелим", заяви Акрапович.

"Мачовете за Лига Европа са далече. Запазихме отбора и ако влезем във форма и нямаме контузии и попаднем на противник, който можем да преборим, ще заложим всичко, за да продължим и да постигнем по- голям успех от миналата година.

До мачовете за Лига Европа трябва да сме в най- добра форма, защото нямахме много време за подготовка и играчите са на различен етап от подготовката в зависимост дали са били в карантина. Времето ще покаже дали сме успяли да се подготвим. Такъв проблем има и в други отбори".

"Срещу Лудогорец преди всичко искам да покажем нашите качества, да не се крием. 

Вчера говорих с момчетата, че трябва да изтрием моментите на празненствата след спечелването на Купата и да се концентрираме в бъдещето. Миналата слава не е дала на никого нищо", заяви Акрапович.

"Със сигурност ще стане хубав мач, двата отбора играят с бързи подавания, мисля че срещата ще се реши с дузпи", завърши Бруно.

Banner 468 x 60 px