Destiny

Костурков, ПП- ДБ: Убеден съм, че на 2 април ще спечелим първото място. Много е важно с каква преднина

Водачът на Листата на ПП-ДБ в 17 МИР Пловдив- област Росен Костурков призова на 2 април хората да излязат и да гласуват, за да се случи промяната в България.

"Проблемите са ни много. Българите се вълнуват от инфлацията и високите цени. В Пловдивска област има голям проблем с транспортната и социална инфраструктура. Местната власт е абдикирала от тези проблеми. Наложително е промяната да се случи, защото хората искат властта, особено местната, да помага, а не да се разправят с чиновници, които не им обръщат внимание. Затова ние отваряме вратите, за да чуваме хората", заяви Костурков.

"Убеден съм, че на 2 април ще спечелим първото място. Много е важно с каква преднина. Ако е поне с 15 народни представители повече от ГЕРБ-СДС ще ни даде по- голяма сила да направим правителство на малцинството", категоричен е Костурков.

"Надявам се, че всеки от нас може да направи нещо, за да стане мястото, където живее по- добро и затова искам да кажа, че ако хората имат нужда от държавна и общински власт - нека излязат на 2 април да гласуват и да подкрепят ПП - ДБ с №12", завърши Костурков.

Banner 468 x 60 px