Чалга звездата Емрах се изфука с уникално скъп марков часовник, чиято цена надхвърля 250 хиляди лв.

Дни наред той заливаше Instagram с кадри от преживяванията си в столицата на лукса – Дубай. В един от тях Стораро син посети бутик на световноизвестен бранд за часовници, на излизане от магазина качи кадър на брандирана торбичка на популярна марка часовници, а само след минута я разопакова буквално пред очите на почитателите си и оттам се появи часовник от супер лимитираната серия на марката.

Цената на едно такова изключително луксозно украшение варира, но в никакъв случай не е по-малко от 250 хиляди лв. Справка на Телеграф показва, че най-обикновен модел от същата марка е на стойност около 40 хиляди лева. Емрах отказа да коментира колко струва часовника на ръката му. С подобен модел могат да се похвалят само холивудски и футболни звезди, между които Кристиано Роналдо и Брад Пит.

banner

Оказа се, че в емирствата Емрах наистина води достоен за звезда живот. Посещението му в магазина бе последно от разходка с ролс-ройси и парти на 50-метрова луксозна яхта.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space