Отборът на СептемвриСофия привлече в състава си четирима нови футболисти. Сред тях е синът на треньора на Ботев Душан Керкез  – Страхиня.

В състава на септемврийци се завръща Мартин Тошев, който бе основна част и голмайстор на отбора при историческото завръщане и участие на #Септември в Първа лига през сезон 2017/2018.
Юношата на клуба Симеон Александров, който е роден 2003 година, също се завръща в отбора като преотстъпен от ЦСКА София, като това е втори престой за крилото под наем при “септемврийци”.
Родените през 2002 година, централен защитник Страхиня Керкез и дефанзивният полузащитник Виктор Очаи също подписаха своите договори със Септември! Първият пристига с трансферна договорка между Септември София и Тренчин Словакия, а нигерийският халф изкара пробен период и бе одобрен от старши треньорът Иван Гешев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!