Окръжна прокуратура – Варна привлече към наказателна отговорност за убийство, извършено по хулигански подбуди, 16-годишно момче от село в община Ветрино. Младежът е задържан за срок до 48 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор.

На 7 август 2023 година, малко преди полунощ, в центъра на селото възникнало спречкване между младежки компании. В кавгата били въвлечени и техни по-възрастни роднини. Стигнало се до там, че 31-годишен мъж от селото ударил девойка от една от компаниите, след което напуснал мястото на инцидента.

Малко след полунощ, пред дома на мъжа, участвал в спречкването, било намерено тялото му. 31-годишният мъж има открита рана на главата.

banner

При проведените незабавни действия по разследване на случилото се, било задържано непълнолетното 16 годишно момче от същото село. Събрани били доказателства за неговата съпричастност към извършеното престъпление. Предстои внасянето на искане в съда за постоянното му задържане под стража.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Варна. Изясняват се всички факти и обстоятелства около тежкото криминално деяние. Разследването е възложено на следовател от Окръжния следствен отдел.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space