Минималните температури днес ще бъдат от 10 до 15 градуса, на морския бряг от 15° до 20°, а максималните между 25 и 30 градуса, в Пловдив около 29°.

Ще бъде предимно слънчево. След обяд над планините в Западна България ще е с купеста облачност, но почти без валежи. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб, в източните райони умерен.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 24 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 24°-26°, на север от н. Калиакра около 21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

banner

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над масивите в Западна България ще е с купеста облачност, но ще е почти без валежи. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток, по най-високите върхове от запад-северозапад. Температурите слабо ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра около 13°.

В четвъртък ще преобладава слънчево време, но след обяд на места в Западна и Централна България ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен северен вятър. Максималните температури ще останат между 25° и 30°.

До края на седмицата ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността и изолирани превалявания. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Температурите бавно ще се повишават.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!