Националната Републиканска Армия на Русия е поела отговрността за убийството на дъщерята на Дугин. Това стана чрез бившия депутат на Руската Дума Иля Пономарьов, който живее в чужбина.

В Youtube канала „Утро февраля“ Пономарьов казва, че с него са се свързали от НРА и са го помолили да изчете тяхно изявление. „Вчера беше извършено възмездие. Господ запази самия Дугин, но му подготви далеч по-страшно наказание. И днес дойде моментът да се каже, кой го организира. Тази акция, както и много други партизански акции, осъществени на територията на Русия в последните месеци, са организирани от Националната Републиканска Армия Ние установихме контакт с лица от организацията с помощта на нашия ресурс „Роспартизан“, който осветява нарастващата вълна на съпротива в Русия. Бойците на НРА ме упълномощиха да прочета техния манифест“, каза Пономарьов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space