Обсъдихме сътрудничеството в енергетиката и отбранителното производство. Това заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски след среща с премиера на България Николай Денков, който е на посещение в Киев.


Руската агресия превръща този регион в един от най-горещите, заяви Зеленски. Благодарение на нашите съюзници успяваме стъпка по стъпка да възстановяваме сигурността в Черно море, каза още той.

Зеленски посочи, че Украйна цени всяка помощ, която получава. Украинският президент коментира още, че е обсъдено двете страни да активизират „разширяването на логистиката и инфраструктурата в региона“.

banner

Такова сътрудничество ще направи нашите народи по-силни, каза още Зеленски. България много ни помага за възстановяването на правдата след действията на руските престъпници, посочи още Зеленски. Много ценим подкрепата на България, каза още президентът на Украйна.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space