Шестима души са загинали при руска атака по град Вилнянск в украинската Запорожка област, още осем души са пострадали, съобщи областният управител Иван Федоров в Телеграм.

Нанесени са щети по жилищни сгради, магазин и инфраструктура.

Руските сили са нанесли днес втори удар в Донецка област – по Курахово. Загинал е един човек, двама са ранени. Тази сутрин при обстрел на село Заричне загинаха трима души. Още четирима души са пострадали при атаки в селища района на Бахмут.

Атаки е имало и срещу Харковска област – пострадали са двама души при удари по град Дергачи. Руската страна съобщи тази вечер за един ранен при украински обстрел по две населени места в Белгородска област. По-рано беше съобщено за пет жертви на украинска атака с дрон в Курска област.

banner

Атаки е имало и срещу Харковска област – пострадали са двама души при удари по град Дергачи.

Руската страна съобщи тази вечер за един ранен при украински обстрел по две населени места в Белгородска област. По-рано беше съобщено за пет жертви на украинска атака с дрон в Курска област, предава БНР.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space