Властите в руския Краснодарски край потвърдиха, че регионът е отблъснал масирано нападение на украински безпилотни самолети в поне три района.

Това съобщи руската редакция на Би Би Си.

Оперативният щаб на Краснодарския край, цитиран от руските агенции, заяви в изявление, че Ейски, Темрюкски и Северски район са били атакувани от дронове.

Оперативният щаб твърди, че всички атаки са били отблъснати. Някои руски канали в Telegram, разчитащи на информация от местни жители, предполагат друго.

banner

По тяхна информация в Ейск е избухнал пожар в района на военното летище.

В село Афипское, където онази нощ безпилотни самолети атакуваха петролна рафинерия, според тези непотвърдени данни сега е атакувана електроцентрала.

В околностите на Краснодар се твърди, че дрон е ударил петролна база. Няма по-точна информация, потвърждения, опровержения.

Освен това телеграмният канал АСТРА твърди, че взривове са чути от жителите на Новоросийск и дори Волгоград. Отново няма потвърждения или опровержения.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space