Полицията разкри подробности за случая, при който бе открит труп на българин в Лондон. Тялото на младия мъж е намерено от негов съквартирант в къща в северната част на града. По време на огледа на тялото от пристигналия на място екип на полицията се установява ужасяващ факт – 41-годишният мъж е починал поне 2-3 дни преди да бъде намерен.

В сряда, след като момчето отново не отива на работа, неговият работодател решава да звънне на телефона, който варненецът е оставил за спешни случаи, а именно този на неговия хазяин. Малко пред 11 часа, едно от момчетата, които живеят с него, влиза в стаята му и открива трупа. Няколко часа по-късно съквартирантите разбират кошмарна подробност – че са живели няколко дни с мъртвия, без дори да разберат. След оглед на тялото, то е закарано за аутопсия в Съдебна медицина.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space