Голям интерес в Съединените щати предизвика петата сватба на медийния магнат Рупърт Мърдок. На 93 години Мърдок се ожени за 67-годишната Елена Жукова.

Рускинята Елена Жукова е молекулярен биолог и бивша тъща на руския олигарх Роман Абрамович. Дъщеря ѝ Даря беше омъжена за милиардера до 2017 година.

Жукова и Мърдок започват да се срещат миналото лято, а през март „Ню Йорк таймс“ съобщи, че са сгодени и планират да се оженят.

Според запознати медийният магнат, чието състояние възлиза на 9,77 милиарда долара, и рускинята са се запознали чрез третата съпруга на Мърдок, Уенди Денг.

banner

Преди да срещне Елена Жукова австралиецът е сгоден за Ан Лесли Смит, но годежът им трае само 2 седмици.

През 1956 г. Мърдок се жени за първи път за бившата стюардеса Патриша Букър, с която има една дъщеря. Анна Мария Торв е втората съпруга, с която има 3 деца и повече от 30 години брак. Две седмици, след като се развежда с нея, се жени за Уенди Денг, от която има още 2 дъщери.

Следва и женитбата му с бившия супермодел Джери Хол до 2022 г. преди да се ожени сега за петата си избраница Елена Жукова./БТА/БНР

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space