В сряда Черно море спечели убедително контролата срещу Черноморец Балчик – удари втородивизионния тим с 6:0. Мачът обаче пропусна централният нападател Исмаил Иса. Опитният играч, който бе автор на двата гола за ценната победата срещу ЦСКА 1948 в последния кръг, е контузен. Той има лек проблем с адуктора от сблъсъка срещу тима от Бистрица. Това е и причината Иса да не играе срещу Черноморец Бч.

Очаква се Иса да започне подготовка в края на седмицата. Ако това се случи, той би трябвало да е на разположение на треньорския щаб за важното гостуване на Ботев Пловдив. Двубоят на „Колежа“ е на 31 март, неделя, от 16:30 часа. В състава на варненци няма наказани футболисти за сблъсъка. В момента играчите се подготвят от помощник треньора Веселин Бранимиров.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!