Ден преди началото на президентските избори руският президент Владимир Путин призова гражданите на Русия, включително и тези на анексираните Крим и Донбас „да изразят волята и желанията си“ за бъдещето на Русия.

„Участието в изборите е израз на патриотични чувства. Жителите на Донбас и Новорусия знаят много добре това, когато гласуват в най-тежките условия за обединението на Русия. Те също ще направят своя избор в следващите дни“, заяви президентът на Русия Владимир Путин

Четирима са общо кандидатите за президент на Русия, но нито един от тримата опоненти на Путин не го критикува, нито пък има шанс за победа. Проучвания на общественото мнение показват масова подкрепа за Владимир Путин, едно от тях миналия месец посочва 75% поддръжка за настоящия държавен глава.

 

banner

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space