Най-успешната волейболистка в историята на Марица (Пловдив) – Ани Узунова отправи послание към клуба. Узунова е европейска шампионка през 1981г., а също така е бронзова медалистка от Олимпиадата в Москва през 1980г. има и бронзов медал от Европейско през 1979г.

Тя е част от състава на Марица при спечелването на първото голямо отличие в историята на клуба – бронзовите медали през 1979г. Прави солидна кариера в Италия като волейболистка и като треньор. Двукратна носителка на Купата на Конфедерациите с отбора на италианския Бари (Бари). Почетен гражданин на Пловдив от 2019г.

„Специално за всички волейболистки на Марица в Спортното училище искам да пожелая успешна година, много успехи и най-вече здраве и без контузии. Пожелавам само успехи за женския отбор и да ни радват повече в спортната зала“, заяви специално за volleymaritza.bg легендата Ани Узунова.

banner

ВК Марица (Пловдив) честити първия учебен ден на волейболистките в Спортно училище Васил Левски и им пожелава много волейболни успехи!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space