Привържениците от фенклуба на националите по волейбол посетиха хотела на тима в деня на последния мач от груповата фаза на световното първенство в Катовице. Привържениците показаха огромната си любов към треньора Николай Желязков и неговите състезатели.

„Успех, момчета – викаха феновете, пропътували с кола разстоянието от София до полския град. – Ние ще викаме с всички сили, вие победете Мексико!“

Отборът остана изключително приятно изненадан от неочакваната визита преди последната тренировка сутринта. България се нуждае от задължителна победа над Мексико с чист резултат, за да запази шансове за класиране на осминафиналите. То обаче минава и през благоприятни резултати в другите групи.

banner

Дори да победим мексиканците, до утре вечер най-вероятно няма да е ясно дали продължаваме или отпадаме от световното. Мачът ни започва в 18,30 ч.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space