Трима нови треньори ще бъдат част от щаба на Ахметджан Ершимшек в Марица (Пловдив).

Става въпрос за помощник-треньорите – сърбинът Владан Шараба (на снимката) и Петко Иванов, а Антон Грудов ще отговаря за кондиционната подготовка. Към щаба се присъединява и треньорът в школата на клуба – Димитър Зикямов, който също ще е помощник-треньор. От щаба от миналия сезон остават – Кристиян Илиев – помощник-треньор, Стоян Вулджев – статистик, Николай Касабов – кондиционен треньор, Теодора Симеонова – физиотерапевт.

Владан Шараба е роден на 12 юли 1990г. в Сърбия. Бил е в различни роли във волейболните клубове в Нови Сад – старши-треньор и статистик. Бил е старши-треньор на Лесковац (Лесковац) и Клек (Зренянин), както и помощник-треньор в женския национален отбор на Черна гора. В момента освен в Марица той е и помощник-треньор в националния отбор на Сърбия до 18 години.

Петко Иванов е роден на 1 август 2001г. Той е бивш волейболист и е играл като либеро за Локомотив (Пловдив).

banner

Антон Грудов е роден на 5 юли 2000г. Завършил е ЕГ в Пловдив, а след това завършва и университета Deutsche Sporthochschule в Кьолн, Германия. Занимава се с кросфит и олимпийско вдигане на тежести. За първи път ще е кондиционен треньор в отбор.

Така вече е ясен е целият щаб на Марица за сезон 2024-2025:

Старши-треньор: Ахметджан Ершимшек

Помощник-треньор: Владан Шараба

Помощник-треньор: Кристиян Илиев

Помощник-треньор: Димитър Зикямов

Помощник-треньор: Петко Иванов

Кондиционен треньор: Николай Касабов

Кондиционен треньор: Антон Грудов

Статистик: Стоян Вулджев

Физиотерапевт: Теодора Симеонова

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space