Днес (2 април) предстоят вторите мачове от полуфиналните плейофи в женската „Демакс“ лига. Срещите тази вечер може да са решителни и да станат ясни и двата финалиста за титлата.

Шампионът Марица (Пловдив) гостува на Славия, а мачът е от 18,30 часа в зала „Панайот Пондалов“. В първия мач между двата тима в Пловдив в неделя маричанки поведоха в серията след победа с 3:0. При нова победа днес Марица ще си осигури 10-ти пореден финал в първенството. При евентуален успех пък за Славия, третата среща ще бъде в четвъртък (4 април) от 18,00 часа в зала „Колодрума“.

В другия полуфинал волейболистките на Левски приемат ЦСКА за второто „вечно“ дерби от полуфиналите. Двубоят е от 18,00 часа в зала „Левски София“ в столицата. В първия мач от серията „червените“ се наложиха с 3:0 гейма в своята зала „Васил Симов“ и водят в серията с 1-0 победи. Нова победа тази вечер за армейките ще ги класира за финал, който ще е трети пореден за тях. Евентуалнен успех за Левски, ще докара серията до трети решителен мач, който е също ще бъде в четвъртък (4 април) от 18,00 часа в залата на ЦСКА.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space