Григор Димитров започва днес участието си на силния тенис турнир за мъже на твърда настилка от категорията АТР 500 в Ротердам (Холандия) с награден фонд 2,3 млн. долара.

Българинът получи реверанс от организаторите, които му позволиха да стартира на възможно най-късен етап. , за да възстанови от мача в неделя.

Причината за това бе финалът, който Димитров игра в Марсилия и нуждата му от кратка почивка за възстановяване преди да се впусне в ново предизвикателство.

Първият съперник на Григор в Ротердам ще бъде третата ракета на Италия Лоренцо Сонего. Двубоят помежду им е втори за деня на Централния корт и ще стартира не преди 14:00 часа.

banner

Преди това в 12:00 часа там ще играят Денис Шаповалов и Гаел Монфис. Срещата между Григор Димитров и Лоренцо Сонего ще бъде излъчена пряко в ефира на Max Sport 1. Българинът и италианецът не са се срещали на корта досега.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space