6 септември – празник на Пловдив, Локомотив – любимецът на Пловдив! Това написаха The Magic of Plovdiv, които организираха страхотен празник за децата:

На тази дата през 1885 г. България става отново единна държава – мечта на родолюбците в края на XIX век! И затова ние – носителите на автентичните български традиции и истински пловдивчани, избрахме този ден, за да направим децата на Пловдив по-щастливи и отпразнуваме заедно Съединението на Княжество България и Източна Румелия.
За четвърта поредна година съвместно ПФК Локомотив Пловдив и The Magic of Plovdiv организираха това събитие за децата на Пловдив.
Един страхотен ден, изпълнен с детски усмивки и вълнение от срещата със своите футболни идоли, момчетата, които защитиха честта на Пловдив и спечелиха футболната битка в съботната вечер.
Тази година огромна бе и помощта на Фен Клуб Атланта, които откликнаха към поканата да се присъединят. Още едно доказателство, че когато сме заедно, сме по-силни и несломими.
Съединението прави силата!
Честит празник, България! Честит празник, Пловдив!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space