Спечелихме със сърце. Такова дерби се печели със сърце. Това заяви треньорът на Локо Александър Томаш след победата над Ботев.

„Сърцето беше в повече. Това е. Такова дерби се печели със сърце. Искам да похваля футболистите и публиката. Видях реакция след мача с Берое. Видях сърце от публиката и моя отбор. Оценката персонално няма да дам. Само аз си знам какво ми беше последните дни. Радвам се за Тодор Павлов. Трябва да знае, че предстои много работа”, започна Томаш.

„Тези моменти са хубави, когато можеш да излезеш от тях. Мисля, че човек, когато рискува, тогава може да успее. Искам да кажа браво на футболистите, браво и благодаря на феновете. Трябва да надграждаме. Казах на футболистите, че трябва да забравят всичко и да играят със сърце. Не ми харесаха някои неща, но е важна победата. Чувал съм, че локомотивът трудно тръгвал, но като тръгне няма спирка”.

banner

„Поклон през тази публика. Показват, че обичат клуба си. Усетил съм го, но съм бил от другата страна. Казах им, че за тях ще направим всичко. От два дни си говоря с Христо Колев, който ми каза, че трябва да го изживея. Изживях го наистина”, каза Томаш.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space