Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде интервю пред Дарик радио и dsport преди дербито на Пловдив срещу Ботев.

„За всички е ясно, че този мач за феновете и за града е като за последно. Аз също знам това и гледам да съм здраво стъпил на земята. Трябва да вдъхна нужната увереност на футболистите да дадат всичко от себе си“, каза наставникът на „смърфовете“.

Относно кадровите проблеми той заяви: „Проблеми всеки има. Аз го казах и преди – ако тръгнем да се оправдаваме, значи, че търсим други причини. Ще се справяме с нужния потенциал, с който разполагаме в момента“

banner

„Централните защитници ще остъстват, но заявявам, че когато всички сме заедно и се борим един за друг, можем да опстигнем нужния резултат“, допълни Томаш.

Той потвърди, че новото попълнение Джовани ще бъде в групата за мача: „Да, ще бъде част от групата. Все още не е подготвен. На всички бразилци им трябва време, но това е ситуация, с която трябва да се справим“.

„В дербито не е важно кой в каква форма, отборът, който е по-мотивиран и действа заедно на терена, той ще спечели и аз вярвам, че това ще бъде Локомотив“, коментира мача Александър Томаш.

„Детайлите ще ги запазя за себе си. Най-важното е да видя сърцето, желанието, агресията и амбицията. Те ще бъдат най-важното в дербито“, завърши той.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space