Локо Пд закова цена от 1,2 милиона евро за най-добрия си футболист – Мичи Нтело. Нападателят е сред най-актуалните имена на трансферния пазар и по всяка вероятност ще бъде продаден в чужбина. За него се твърди, че има интерес от страна на Левски, но „сините“ не могат да осигурят исканата сума. От „Герена“ обаче отрекоха и коментираха, че никога не са предлагали оферта за Нтело.

Преди около седмица от „Лаута“ официално обявиха, че няма нито едно предложение за закупуването на Нтело. „Имаше само устни запитвания, но не и писмени оферти“, написаха тогава от клубното ръководство. Повод за реакцията на Локо бе твърдението на белгийски журналист, че руският Химки е предложил 700 000 евро за тарана.

Нтело бе привлечен през зимната пауза, когато начело на Локо бе Александър Томаш.
Белгийският нападател веднага си спечели титулярно място и изигра 15 мача с екипа на Локо Пд. В тях той отбеляза 5 гола и записа 4 асистенции.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space