Левски е ударил на камък в опитите си да привлече централния нападател на Локомотив Пловдив Мичи Нтело. Изпълнителният директор на сините Даниел Боримиров на два пъти е водил преговори за правата на белгийския стрелец. Но предложенията на столичани са били категорично отхвърлени. Всъщност Левски не може да си позволи да извади исканата от Локомотив трансферна сума. Преди дни от „Лаута“ не одобриха и предложение от руския Химки за Нтело. При това в руските медии се твърдеше, че то е било в размер на около 750 хиляди евро.

Интересното е, че Мичи Нтело е бил предлаган на Левски през зимата. При това като свободен агент. Тогавашният треньорски щаб начело с Николай Костов обаче не е одобрил футболиста, който в крайна сметка отиде в Локомотив Пловдив. Там веднага се утвърди под ръководството на Александър Томаш. През пролетта 23-годишният белгиец бе на терена в 15 шампионатни двубоя, в които отбеляза 5 гола. Последният от тях бе именно в мрежата на Левски.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space