Новият-стар треньор на Арда Александър Тунчев говори преди началото на лятната подготовка. Той се завръща начело на кърджалийци, след като клубът се раздели с Николай Киров след края на изминалия сезон. Отборът ще изиграе четири контроли, като за две от тях все още се търсят противници. Първоначално договорената проверка с Локомотив Пловдив е пропаднала по желание на „черно-белите“, след като стана ясен жребият за efbet Лига. Именно двата тима се изправят един срещу друг още на старта на първенството. Арда също така анонсира на този брифинг привличането и на бранителя Емил Виячки.

„Имах разговор със собственика на отбора. Изговорихме някои неща, добре познато място за мен. Разделихме се с добри чувства. Нормално е, когато даден треньор няма резултати, да бъде заменен. След края на сезона говорих с президента и така се стигна до моето завръщане.

Към момента имаме нужда да привлечем футболисти на позициите ляв и десен краен защитник, както и дефанзивни полузащитници. Това е належащо. Цели винаги ще има, това е нормално. Ако нямаме цели, няма смисъл да започваме. Първото нещо, което искам да изградя, е един отбор, който да няма спадове, а да е постоянен. В предишния ми престой имаше такива моменти, които не се отразяваха по най-добрия начин“, заяви Тунчев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space