След Организация „Трибуна Спортклуб“ още няколко фракции изригнаха срещу собственика на Локо Христо Крушарски. Ето какво написаха:

Среща след среща и наговорени поредните обещания, които имат 0 покритие. Никой не Ви обвинява за липсата на финанси, напротив, винаги сме искали да помагаме в най-различни кампании, които са за любимия отбор, обаче обещанието, че ще се спре с абсурдните интервюта струва точно 0 лв., а 20 дни по-късно удобно сте забравили какво сте казали.

Писна ни да слушаме как някой друг е виновен, то не бяха интриги на гърба на Мартин Камбуров, Илиан Илиев, Б.А., Александър Томаш и тн… Всеки, който се опита да работи, бива оплют и се търси вината в него. Дума обаче не се казва за липсата на всякакъв професионализъм в лицата ръководещи клуба ни, в това число и собственика. Все някой друг е виновен, а поемането на отговорност стига до това да се заклейми поредния човек.

Като собственик на един от най-обичаните отбори, недоумяваме как за толкова време не попихте малко от цялата културна общност определяща се с Локомотив. Поведението Ви тотално не съответства с идеалите, които сме бранили през годините. Живеете под камък, ако вярвате, че няма брожения срещу цялостното поведение на клуба, дебело подчертаваме, че не става дума за спортни успехи.

banner

Няма нормален фен на Локомотив, който да харесва управлението на отбора. Време е да спрете да живеете в заблуда!

Бригада Пловдив & East Club Plovdiv & Фенклуб „Гарата“ & World wide locos & Бесите от Лаута

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space