Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски призна, че има настроения срещу него в „черно-бялата“ общност в Пловдив, но до момента никой не е излязъл да му го каже публично.

„Има хора, които ме харесват и хора, които не ме харесват. Чакам да видя тези вторите да излязат на открито. Който не ме харесва, да излезе с името си“, заяви Крушарски.

Повод за неговите думи бе декларацията на агитката на Локо Пд в края май, в която се призовава за влизането на нови лица в управлението на клуба.

„Вярваме, че е назрял моментът и в най-кратки срокове на „Лаута“ да дойдат нови лица, които имат амбициите и капацитета да ръководят един от най-големите клубове в България“, написаха тогава от фенклуба.

banner

През годините е имало няколко сериозни конфликта между запалянковците и Христо Крушарски, но те винаги са приключвали с мир и спокойствие.мач телеграф

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space