През изминалата неделя, на стадион “Локомотив”, се проведе благотворителен турнир, организиран от Lauta Frontline.
В надпреварата се включиха 20 отбора, които премериха сили под знака на феърплея, добрия тон и приятелството. Настроение не липсваше, въпреки високите летни температури.
След оспорвана битка на финала, отбор “Трапеза бойс” заслужено вдигна купата, побеждавайки отбор “Локо 01” с 1:0. Третото място зае отборът на “Лаута Фронтлайн”, а четвъртото място остана за отбор “Драконите”.
Наградата за „Най-добър вратар“ на турнира, който е допуснал най-малко попадения в собствената си врата, получи Станислав Ерев от отбор “PZ”, а “Най-полезен играч” стана Георги Илиев Вахлинов от “Лаута Фронтлайн”. Призът за “Най-красив гол” отиде при Кристиян Кадиев от “Лаута Фронтлайн”.
Събраната от турнира сума в размер на 3100 лв. ще бъде предоставена на лечението и рехабилитацията на съпругата на Румен Трайков като част от кампанията “Брат за брата”, помагаща на привърженици от локомотивската общност.
Благодарим на организаторите, участниците, както и всички присъстващи.
За пореден път черно-бялата идея ни сплоти и показа, че доброто все още съществува!- написаха от Фенклуб Локомотив Пловдив.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space