Новото ръководство на ЦСКА – София ще стартира селекцията с привличането основно на български играчи. В трансферните планове на “червените” попадат както футболисти, играещи в български клубове, така и такива от чужбина.

Най-интересното име е това на Ангел Лясков от Локомотив (Пловдив), който направи най-силния сезон в кариерата си и стигна до националния отбор. Лясков е юноша на “армейците”, но през 2020 година премина в Олимпия (Любляна), а след това рита и за ЦСКА 1948.

Другият национал в списъка е нападателят Георги Минчев, който се представи на високо ниво след трансфера си в АЕЛ Лимасол. Таранът записа 19 мача в кипърското първенство, в които реализира 11 попадения. Минчев е единият от двамата играчи в историята, реализирали хеттрик срещу “червените” на “Армията”. Нападателят го направи при успеха на Локо (Пд) с 3:1.

Пламен Гълъбов от Бейтар (Йерусалим) и Петър Витанов от Беверен също може да подсилят ЦСКА – София.

banner

Дясното крило на Пирин (Благоевград) Иван Тасев вече има предварителен договор с “армейците”, а Марк-Емилио Папазов и Асен Дончев ще се завърнат в тима след наем.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space