Любослав Пенев ще вземе в Локомотив Пловдив и дългогодишния си помощник Радослав Здравков. Двамата са работили заедно на куп места – ЦСКА, Литекс, националния отбор, ЦСКА 1948 и за последно в Хебър. Договорът на Любо с пазарджиклии обаче изтече. Той проведе разговори с боса на черно-белите Христо Крушарски през миналата седмица. Двамата са се виждали два пъти, като при последното са договорили условията по договора. След това бизнесменът е заминал по дела в Аржентина. Очаква се днес или най-късно утре черно-белите да обявят назначението на Ел Голеадор, който ще дойде на „Лаута“ заедно с Радослав Здравков.

През уикенда Локо обяви официално раздялата с Евандро и Бабакар Дион. Почти сигурно с Пенев при смърфовете ще дойде и синът му – Николас.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space