Футболният функционер Стойне Манолов коментира очакваното назначение на Любослав Пенев начело на Локомотив Пловдив. Бизнесменът е изключително близък с Ел Голеадор, който водеше проекта му Царско село. Преди дни Любо спаси Хебър от изпадане, но почти сигурно няма да продължи в Пазарджик. Той е имал вече две срещи с боса на Локо Христо Крушарски. Пенев бе спряган още за ЦСКА, Арда, Спартак Вн, но в крайна сметка се очаква да акостира на „Лаута“, където игра за кратко през 2002 година, където реално приключи с футболната си кариера.

„Мисля, че Любо е добър избор за Локо Пловдив. Въпросът е да намерят общ език с Христо Крушарски. Пенев може да се справи с Локо, да изгради млад и перспективен отбор, каквото е желанието на Крушарски. Договорът му с Хебър е изтекъл. Локо Пловдив е предизвикателство. Господин Крушарски е изключително солиден бизнесмен. Той може да се справя добре – спечели купи. На „Лаута“ има сериозен потенциал за развитие, има и амбиции. Така че Любо ще е точен избор“, сподели пред „Тема Спорт“ Стойне Манолов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space